Food Bait | Yrityksille vierailumatka Uumajaan maaliskuussa – ilmoittaudu mukaan jo nyt!
1178
post-template-default,single,single-post,postid-1178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Yrityksille vierailumatka Uumajaan maaliskuussa – ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Food Bait -projektin aktiviteetit alkavat olla jo loppusuoralla, mutta vielä ehtii mukaan. Tervetuloa kanssamme opintomatkalle keväiseen Uumajaan! Vientiin ja verkostoitumiseen painottuvassa matkaohjelmassa on yritysvierailuja, opastettu vähittäiskauppavierailu, ostajan tapaaminen ja työpaja suomalaisten ja ruotsalaisten yritysten kesken. Aikatauluun varataan myös omaehtoista tutustumista kaupunkiin.

Aikataulu:
keskiviikko-perjantai 20.-22.3.2019

Keskiviikkona: Vaasa-Uumaja klo 14:30-18.00.

Koko torstaipäivä ja perjantaina iltaan asti monipuolista ohjelmaa Uumajassa.

Perjantaina: Uumaja-Vaasa klo 18:00-23:30

Majoitumme Uumajan keskustassa sijaitsevassa U&Me hotellissa yhden tai kahden hengen huoneissa.

Kustannukset:

Laivalippu (Wasaline): 39,50 € (meno-paluu)

Hotellihuone: 195 € (yhden hengen huone, hinta yhteensä kahdelta yöltä), 220 € (kahden hengen huone, koko huoneen hinta kahdelta yöltä)

Matkakustannuksista jokainen osallistuja vastaa itse, mutta Food Bait –projekti hoitaa yhteiset laiva- ja hotellivaraukset. Projekti järjestää ja maksaa kaikki kuljetukset Uumajassa.

Ilmoittautuminen
Jos haluat lähteä mukaan matkaan, ilmoittaudu 10.3. mennessä suoraan Nina Alkavalle nina.alkava(a)seamk.fi.  Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.