Food Bait | Tutustu Uumajan vierailuohjelmaan 21.-22.3.2019 ja ilmoittaudu mukaan!
1233
post-template-default,single,single-post,postid-1233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tutustu Uumajan vierailuohjelmaan 21.-22.3.2019 ja ilmoittaudu mukaan!

Food Baitin kevään kohokohta on suomalaisten yritysten verkostoitumismatka Uumajaan tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja tukkukaupan edustajaan. Ohjelma vierailumatkasta alla.  Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä,  ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat aikataulut kuljetuksista täältä.

 

Ohjelma Food Baitin vierailupäiville Uumajassa

Torstai 21.3.

09.15               Lähtö U&ME hotellilta

09.30               Vierailu Familjen Hansens Charkuteri -lihakaupassa
– Tuotteita mm. makkarat, tuoremakkarat, kokolihatuotteet ja ilmakuivatut tuotteet.
Runsaasti jakelu- ja myyntikanavia, kuten ICA, Coop ja ravintolatukut

10.30               Lähtö Uumajasta

11.30               Vierailu Åbrånets Limousinin lihajalostamolla ja tilapuodissa
– Tilamatkailukohde, jossa Limousin-karjan lisäksi monipuolinen tilakauppa ja ravintola.

12.00               Lounas Åbrånets Limousinin ravintolassa (omakustanteinen)

13.00               Tilavierailu Åbrånets Limousinilla

13.30               Lähtö Hörnsjöstä

14.00               Vierailu Öre Gårdsbageri -leipomossa
– Hapanjuureen leivottua luomuleipää ja muita artesaanileivonnaisia.

15.00               Kahvit Öre Gårdsbagerissa

15.30               Lähtö Örestä

16.30               Paluu U&ME hotellille

Ostosaikaa ja mahdollisuus tutustua Uumajan keskustaan.

18.00               Osallistava illallinen Uumajan yliopiston ravintolakorkeakoulun huippumodernissa opetusravintolassa

 

Perjantai 22.3.

08.30              Lähtö U&ME hotellilta

09.15               Vierailu Norumsin kalasavustamolla
– Kalan savustusta jo vuodesta 1959 lähtien.
Nykyään valikoimissa myös graavattua kalaa, ”röraa” ja kastikkeita, joita on myynnissä tilapuodissa.

10.15               Lähtö Norumista

11.00               Vierailija tukkukauppa Martin & Serverasta  Uumajan yliopiston ravintolakorkeakoululla
– Ravintolatukku. Ruotsin johtava ravintola- ja suurkeittiöalan asiantuntija.

12.00              Lounas yliopistolla (omakustanteinen)

13.00              Vierailu ja suklaatasting Vintage Plantationsilla
– Aidosti käsintehtyä suklaata, from bean-to-bar. Uutuus, kaurasuklaa! (tasting omakustanteinen)

15.15               Paluu U&ME hotellille ja ohjelman päätös. Siirtyminen Wasalinen terminaaliin.

19.30 Laiva lähtee Holmsundin satamasta.

00.00 Laiva saapuu Vaasaan.

 

TERVETULOA MUKAAN !

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.