Food Bait | Osallistu mukaan FBS Brunssille Food Baitin kanssa!
1211
post-template-default,single,single-post,postid-1211,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Osallistu mukaan FBS Brunssille Food Baitin kanssa!

Food Business Summit 2019 järjestetään jo maaliskuussa, 26.-27.3. Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Food Bait on myös tällä kerralla mukana yhteistyössä omalla asiantuntijaosuudellaan. Ja kun kerran ruoasta on kyse, miksipä ei sitten syötäisi oikein hyvin – ja useasti!  Food Business Summit koostuu tänä vuonna ruoan ympärille kootuista asiantuntijatapahtumista: FBS Lunch, FBS Dinner ja FBS Brunch.

Food Bait on mukana tekemässä keskiviikkona 27.3. klo 10-12 FBS Brunch-tapahtumaa teemalla “Tehot irti asiantuntijoista tuotteesi parantamiseksi”.

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?

Tervetuloa nauttimaan lähialueen antimista loihdittua modernia ja runsasta brunssia Juurella-ravintolan toteuttamana, jonka aikana kuulet tuoreimpia esimerkkejä siitä, miten tehostat vuoropuhelua ja yhteydenpitoa tutkijoihin ja kehittäjiin.

PUHEENVUOROT

Johtaja Janne Saarikko, Founder Institute Finland

Professori Anu Hopia, Turun yliopisto/ Seinäjoen yliopistokeskus

Yrittäjä Tiina Kujala, Pito- ja ohjelmapalvelu Kokkitupa

Aika: KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00 (Rekisteröinti klo 9.30 alkaen)
Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki
FBS Bruchin hinta on 70€+alv.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot FBS-sivujen kautta:
www.intoseinajoki.fi/foodsummit/

TERVETULOA!

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.