Food Bait | Food Baitin toiminta-aikaa jatkettu elokuun loppuun
1202
post-template-default,single,single-post,postid-1202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Food Baitin toiminta-aikaa jatkettu elokuun loppuun

Food Bait -projektin toiminta-aikaan on saatu rahoittajalta jatkoa kaksi kuukautta, 31.8.2019 saakka. Toiminta-ajan jatko on mahdollista alkuperäisen budjetin puitteissa, joten lisärahoitusta ei ole tarvittu.

Elokuun loppuun mennessä projektiryhmä muodostaa hankkeen aikana testatuista konsepti- ja tuotekehitysmenetelmistä työkalupakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Aineisto tulee vapaasti yritysten, sekä tutkimus-, koulutus- ja kehittämisorganisaatioiden käyttöön Food Baitin verkkosivuille.

Kevään 2019 tapahtumia

Kevään aikana ennen raportointia on kuitenkin luvassa vienninedistämismatka Suomesta Ruotsiin 20.-22.3.,  sekä Uumajan yliopiston järjestämiä työpajoja. Kaikki projektista kiinnostuneet ovat myös tervetulleita Seinäjoella järjestettävään Food Business Summit -tapahtumaan, jonka FBS Brunch -osiosta keskiviikkona 27.3.2019 klo 10-12 vastaa Food Bait -projekti.

Lue lisää ja ilmoittautumisohjeet Food Business Summitiin: https://www.intoseinajoki.fi/foodsummit/

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.