Food Bait | Tuotekehitystyöpajojen finaali toukokuussa
590
post-template-default,single,single-post,postid-590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tuotekehitystyöpajojen finaali toukokuussa

Kevät etenee vauhdilla ja samoin tuotekehitys monissa Food Bait ja Blue Products –hankkeiden yrityksissä. Toukokuussa 16.-17.5. on vuorossa viimeinen osa kevään kolmiosaista työpajasarjaa ja valmistautuminen kesäkuussa koittavaan tuote-esittelyyn Food Business Summitissa Seinäjoella.

Hyppää mukaan kuluttaja-arvioijaksi työpajoihin ja pääset mukaan osaksi ketterää tuotekehitysprosessia, jonka työpajojen tavoitteena on auttaa elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä uudistamaan tuote- tai palvelukonseptiaan entistä kannattavammaksi asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Yritysten apuna työpajoissa ja kehittämistyössä on yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijoita, potentiaalisia asiakkaita sekä alan opiskelijoita.

Noin kolme tuntia kestävät työpajat järjestetään Seinäjoella (suomeksi) ja Vaasassa (ruotsiksi) kello 17-20. Työpajojen välillä toteutetaan yrityskohtaisia keskusteluita tuotekehityksen tueksi.

• Työpaja 3: Aistinvaraiset arvioinnit ja kuluttajatutkimukset osana tuotekehitystä
ke 16.5. klo 17-20 Seinäjoki, ravintola Prikka, Frami F, Kampusranta 11.
to 17.5. klo 17-20 Vaasa, Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2.
Työpajan asiantuntijaosuudesta vastaa Saara Lundén Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta.

Miksi mukaan?
Osallistuvat yritykset saavat tutkijoiden, opiskelijoiden ja ruokaharrastajien panoksen tuotekehitykseensä, sekä tutkimustietoa tukemaan omaa tuotekehitysprosessia. Tukena ovat myös yritysverkosto ja uudet kumppanuudet. Työpajasarjan tavoitteena ovat tuotelanseeraukset ja näkyvyyttä niin Suomessa kuin Ruotsissa kesän ja syksyn aikana:
13.6. Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8.-2.9. Kauhajoen ruokamessut
6.-9.9. Smakfestival, Uumaja, SWE

Osallistuminen työpajoihin on yrityksille ja osallistujille maksutonta. Työpajat järjestetään yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, puh. 040 507 4443 tai nanna.rintala@utu.fi
Muistathan kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.