Food Bait | Tervetuloa osallistumaan Food Bait -hankkeen kehittämistyöpajoihin keväällä 2018!
532
post-template-default,single,single-post,postid-532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tervetuloa osallistumaan Food Bait -hankkeen kehittämistyöpajoihin keväällä 2018!

Food Bait ja Blue Products -hankkeet lyövät hynttyyt jälleen yhteen ja käynnistävät keväällä 2018 kolmiosaisen tuotekehitystyöpajasarjan.

Hyppää mukaan kuluttaja-arvioijaksi työpajoihin ja pääset mukaan osaksi ketterää tuotekehitysprosessia, jonka työpajojen tavoitteena on auttaa elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä uudistamaan tuote- tai palve-lukonseptiaan entistä kannattavammaksi asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Yritysten apuna työpajoissa ja kehittämistyössä on yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijoita, potentiaalisia asiakkaita sekä alan opiskelijoita.

Noin kolme tuntia kestävät työpajat järjestetään Seinäjoella (suomeksi) ja Vaasassa (ruotsiksi) kello 17-20. Työpajojen välillä toteutetaan yrityskohtaisia keskusteluita tuotekehityksen tueksi.

Aikataulu:
• Työpaja 1:
ke 7.3. Seinäjoki, to 8.3. Vaasa:
Tuotteiden maku ja aistinvaraisiin ominaisuuksiin liittyvät haasteet tuotekehityksessä

• Työpaja 2: ke 11.4. Seinäjoki, to 12.4. Vaasa:
Kestävä kehitys, tulevaisuuden kuluttajatrendien ennakoiminen

• Työpaja 3:
ke 16.5. Seinäjoki, to 17.5. Vaasa:
Aistinvaraiset arvioinnit ja kuluttajatutkimukset osana tuotekehitystä

Jokaisessa työpajassa on teoriaosuudet sekä käytännön työskentelyä tuotteiden arvioinnin parissa. Asiantuntijaosuuksista vastaavat prof. Mari Sandell, Saara Lundén ja Laura Forsman Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta.

Miksi mukaan?

Osallistuvat yritykset saavat tutkijoiden, opiskelijoiden ja ruokaharrastajien panoksen tuotekehitykseensä, sekä tutkimustietoa tukemaan omaa tuotekehitysprosessia. Tukena ovat myös yritysverkosto ja uudet kumppanuudet. Työpajasarjan tavoitteena ovat tuotelanseeraukset ja näkyvyyttä niin Suomessa kuin Ruotsissa kesän ja syksyn aikana:
13.6. Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8.-2.9. Kauhajoen ruokamessut
6.-9.9. Smakfestival, Uumaja, SWE

Osallistuminen työpajoihin on yrityksille ja osallistujille maksutonta. Työpajat järjestetään yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi

Seinäjoen työpajat:
Ravintola Prikka, Frami E, sekä toukokuussa Frami F, kokoustila Seitsemäs taivas, Kampusranta 11.
Vaasan työpajat: Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2.

Ei kommentteja

Post a Comment