
Creative Cooking -työpajoissa pääsee ruokaideat valloilleen
Food Bait -projekti kerää jälleen yhteen elintarvikealan yritykset, opiskelijat, asiantuntijat ja ruokahar-rastajat mielenkiintoisten aiheiden pariin. Tämän syksyn uusissa Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä.
Creative Cooking -työpajoja järjestetään kaksi Seinäjoella tutussa Ravintola Prikassa, sekä yksi kalatuotteisiin painottuva työpaja Vaasassa yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.
Syksyn ohjelmassa on lisäksi syvempi katsaus pakkauksiin Pakkausiltapäivässä, sekä yhteistyössä Uumajan yliopiston kanssa toteutuva Historisk måltids kultur -webinaari.
Syksyn työpajat
Creative Cooking, ma 29.10. klo 17-20, Ravintola Prikka, Frami, Seinäjoki
mukana Alavuden öljynpuristamon maustetut rypsiöljyt ja Taivalkosken myllyn kauratuotteet
Anu Hopian luento moniaistisuudesta
maks. 12 osallistujaa
Pakkausiltapäivä, ma 5.11. klo 13-16, Frami D, kokoustila Mega 1.krs, Seinäjoki
Virpi Korhonen, toimitusjohtaja, Sense N Insight
Mauri Reinilä, toimitusjohtaja, PackageMedia
Yrityscase
Asiantuntijamme käsittelevät puheenvuoroissaan pakkauksia niin teknologisena kuin
visuaalisena kokonaisuutena ja viestinnän välineenä.
Pakkausten analysointia asiantuntijoiden johdolla.
Creative Cooking, ke 21.11. klo 17-20, Vaasa, Åbo Akademin opetuskeittiö (Rantakatu 2)
yhteistyössä Blue Products projektin kalatuotteiden kanssa
Creative Cooking, to 22.11. klo 17-20, Ravintola Prikka, Frami, Seinäjoki
mukana Annin marjatarhan marjat ja Pirjon pakarin leivät
Anu Hopian luento moniaistisuudesta
maks. 12 osallistujaa
Historisk måltids kultur -webinaari, ma 3.12. lähetetään Ruotsista, yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.
Työpajoihin osallistuminen on maksutonta.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi
Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.