Food Bait | Creative Cooking -työpajoissa pääsee ruokaideat valloilleen
964
post-template-default,single,single-post,postid-964,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Creative Cooking -työpajoissa pääsee ruokaideat valloilleen

Food Bait -projekti kerää jälleen yhteen elintarvikealan yritykset, opiskelijat, asiantuntijat ja ruokahar-rastajat mielenkiintoisten aiheiden pariin. Tämän syksyn uusissa Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä.

Creative Cooking -työpajoja järjestetään kaksi Seinäjoella tutussa Ravintola Prikassa,  sekä yksi kalatuotteisiin painottuva työpaja Vaasassa yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.

Syksyn ohjelmassa on lisäksi syvempi katsaus pakkauksiin Pakkausiltapäivässä, sekä yhteistyössä Uumajan yliopiston kanssa toteutuva Historisk måltids kultur -webinaari.

Syksyn työpajat

Creative Cooking, ma 29.10. klo 17-20, Ravintola Prikka, Frami, Seinäjoki
mukana Alavuden öljynpuristamon maustetut rypsiöljyt ja Taivalkosken myllyn kauratuotteet
Anu Hopian luento moniaistisuudesta
maks. 12 osallistujaa

Pakkausiltapäivä, ma 5.11. klo 13-16, Frami D, kokoustila Mega 1.krs, Seinäjoki
Virpi Korhonen, toimitusjohtaja, Sense N Insight
Mauri Reinilä, toimitusjohtaja, PackageMedia
Yrityscase
Asiantuntijamme käsittelevät puheenvuoroissaan pakkauksia niin teknologisena kuin
visuaalisena kokonaisuutena ja viestinnän välineenä.
Pakkausten analysointia asiantuntijoiden johdolla.

Creative Cooking, ke 21.11. klo 17-20, Vaasa, Åbo Akademin opetuskeittiö (Rantakatu 2)
yhteistyössä Blue Products projektin kalatuotteiden kanssa

Creative Cooking, to 22.11. klo 17-20, Ravintola Prikka, Frami, Seinäjoki
mukana Annin marjatarhan marjat ja Pirjon pakarin leivät
Anu Hopian luento moniaistisuudesta
maks. 12 osallistujaa

Historisk måltids kultur -webinaari, ma 3.12. lähetetään Ruotsista, yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.

Työpajoihin osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.