24.09.2018 15.09.2018 Studiebesök på Brännland Cider
Under Smakfestivalen gjordes studiebesök bland annat till Brännland Cider. Där fick vi företagets historia och vision berättad för oss av grundaren Andreas...
Under Smakfestivalen gjordes studiebesök bland annat till Brännland Cider. Där fick vi företagets historia och vision berättad för oss av grundaren Andreas...
Under vårt studiebesök på Kulturbageriet i Umeå fick vi ta del av bageriets vision genom en guidad tur i bageriets inre. Kulturbageriet...
Smakfestivalen i Umeå är ett uppskattat event och ett bra tillfälle för deltagarna att möta andra producenter, kunder och få inspiration och...
Vårens sista del i serien om produktutveckling avslutades med en labb öppen för allmänheten. Målsättningen med tillfället var att låta deltagarna sammanfatta...
För att sammanfatta den kunskap och de kunskapsutbyte som vi upplevt under våren vill vi i den tredje workshopen ge utrymme för...
Hur upplever vi produkter och varumärken och hur påverkar våra sinnen denna upplevelse? Vårens andra workshop i produktutveckling hade en målsättning att förstå...
Vårens första Produktworkshop i en serie om fyra steg för produktutveckling startade med en målsättning om att ge deltagarna verktyg och kunskap...
I vår sista workshop i konceptutvecklingsserien fokuserade deltagarna på att lära känna sina kunder och framtidens konsumenter. Genom att veta mer om...
Deltagarna fick i den tredje workshopen för konceptutveckling lära sig om hur allt runtomkring påverkar kundens upplevelse av produkten, och om kontextutveckling. All...
För att bygga vidare på den första workshopen om konceptanalys var målsättningen för det andra stegen att utforska möjligheter och stimulera nya...
Under fyra tillfällen har deltagarna fått möjlighet att utveckla sin verksamhet genom workshops för utbyte av kunskap och erfarenheter. Varje workshop har...
Våren framskrider med fart och det gör även produktutvecklingen hos de företag som deltar i Food Bait- och Blue products-projekten. Den 16-17...