Food Bait | 7.5.2018 Öppen labb i Sveriges mest moderna forskningsrestaurang
796
post-template-default,single,single-post,postid-796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

7.5.2018 Öppen labb i Sveriges mest moderna forskningsrestaurang

 

 

Vårens sista del i serien om produktutveckling avslutades med en labb öppen för allmänheten. Målsättningen med tillfället var att låta deltagarna sammanfatta sina kunskaper och erfarenheter från de tidigare workshopstillfällena. Syftet med kvällen var också ett praktiskt tillfälle för att testa sina produkter under utveckling på allmänheten.

Den inbjudna allmänheten fick prova olika kombinationer av mat och dryck, och tycka till om vilka som passade ihop och vilka som passade mindre bra med varandra. Genom att få feedback från allmänheten kunde deltagarna skapa sig en uppfattning om deras sina produkters konkurrenskraft. De fick också chansen att lära dig gjuta och måla chokladpraliner att ta med hem.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.