Food Bait | Productutvecklingworkshop 3: 17.5.2018 i Vasa
612
post-template-default,single,single-post,postid-612,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Productutvecklingworkshop 3: 17.5.2018 i Vasa

Våren framskrider med fart och det gör även produktutvecklingen hos de företag som deltar i Food Bait- och Blue products-projekten. Den 16-17 maj är det dags för den tredje och sista workshoppen för i vår och det börjar nu vara tid att förbereda sig för produktlanseringen på Food Business Summit som ordnas i Seinäjoki i juni.

Tapahtumaan voi osallistua myös vaikka ruotsia ei kovin hyvin taipuisikaan, kaikki materiaali on saatavilla suomeksi, joten rohkeasti mukaan maistelemaan ja kertomaan mielipide tuotteista! Tämän kerran teemana on aistinvaraiset arvioinnit ja kuluttajatutkimukset osana tuotekehitystä.

I vårens sista workshop får du chansen att delta en flexibel produktutvecklingsprocess av olika fiskprodukter genom att hänga med i workshoppens konsumentpanel! Målet är att hjälpa företag inom livsmedels- och restaurangbranschen att utveckla och förnya produkt- eller tjänstekoncept genom att beakta konsumentens synpunkter redan i utvecklingsprocessen. För att hjälpa företagen i utvecklingsarbetet kommer en blandning av potentiella kunder och matentusiaster, forskare samt studeranden inom branschen att medverka under workshopparna.

Workshopparna ordnas parallellt på finska i Seinäjoki och på svenska i Vasa kl. 17-20 med olika företag som representeras på respektive workshop.

• Workshop 3: Sensorisk bedömning och konsumentundersökningar som en del av produktutvecklingen

to 17.5 i Vasa

Varje workshop innehåller en teoretisk del samt praktiskt arbete med produktutvärdering. Sara Lundén från Åbo universitets Functional Foods Forum kommer att stå för den teoretiska delen under workshop 3.

Varför delta?
Studerande, forskare och matentusiaster kan bistå de deltagande företagen med sin kunskap samt forskningsresultat som stöder den enskilda utvecklingsprocessen. Deltagarna får också chansen att skapa nätverk och samarbeta sinsemellan. Workshopparnas mål är att lansera de nya produkterna och skapa synlighet både i Finland och Sverige under sommaren och hösten genom följande matmässor:
13.6 Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8-2.9 Kauhajokis matmässa
6-9.9 Smakfestivalen, Umeå, SWE

Deltagandet i workshopparna är kostnadsfritt och ordnas i samarbete med Food Bait-projektet.

Plats: Åbo Akademis undervisningskök, Strandgatan 2, 65100 Vasa

Kontakta oss om du vill ha mer information eller anmäl dig till workshopparna direkt via e-post eller telefon:

Sandra Mellberg
sandra.mellberg@utu.fi
tel. 050 466 6837

Katja Marttunen
katja.marttunen@utu.fi
tel. 050 347 2871

kalainnovaatiot.blogspot.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.