Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä.
Toinen työpaja kokkauksen parissa järjestetään keskiviikkona 21.11. klo 17-20 Vaasassa, Åbo Akademin opetuskeittiössä yhteistyössä Blue Products – projektin kanssa. Vaasan työpajassa ovat pääosassa erilaiset kalatuotteet. Työpajan aloittaa Anu Hopian luento moniaistisuudesta.
Työpajoihin osallistuminen on maksutonta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ruoasta kiinnostuneet kuluttajat ja yrittäjät! Ilmoittaudu nopeasti, sillä työpajaan mahtuu mukaan vain max 12 osallistujaa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset tähän työpajaan Blue Products -projektille:
Katja Marttunen, puhelin 050 347 2871, katja.marttunen@utu.fi
Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2, 65100 Vaasa
Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.