Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä.
Kolmas ja syksyn viimeinen työpaja kokkauksen parissa järjestetään torstaina 22.11.2018 klo 17-20, Ravintola Prikassa Framilla. Mukana työpajassa Annin marjatarhan marjat ja Pirjon pakarin leivät. Työpajan aloittaa Anu Hopian luento moniaistisuudesta.
Työpajoihin osallistuminen on maksutonta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ruoasta kiinnostuneet kuluttajat ja yrittäjät! Ilmoittaudu nopeasti, sillä työpajaan mahtuu mukaan vain max 12 osallistujaa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi
Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.