Food Bait | Creative Cooking 1. ma 29.10.2019 Seinäjoki
960
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-960,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Creative Cooking 1. ma 29.10.2019 Seinäjoki

Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä.

Ensimmäinen työpaja kokkauksen parissa järjestetään maanantaina 29.10.2018 klo 17-20, Ravintola Prikassa Framilla. Mukana työpajassa Alavuden öljynpuristamon maustetut rypsiöljyt ja Taivalkosken myllyn kauratuotteet. Työpajan aloittaa Anu Hopian luento moniaistisuudesta.

Työpajoihin osallistuminen on maksutonta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ruoasta kiinnostuneet kuluttajat ja yrittäjät! Ilmoittaudu nopeasti, sillä työpajaan mahtuu mukaan vain max 12 osallistujaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.