Food Bait | Tuotekehitystyöpaja 3: Aistinvarainen arviointi ja kuluttajatutkimukset, 16.-17.5.2018
528
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-528,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tuotekehitystyöpaja 3: Aistinvarainen arviointi ja kuluttajatutkimukset, 16.-17.5.2018

Tervetuloa osallistumaan Food Bait -hankkeen kehittämistyöpajoihin keväällä 2018!

Kevään viimeisessä tuotekehityspajassa keskitytään aistinvaraiseen arviointiin hieman syvemmin sekä kuluttajatutkimuksiin osana tuotekehitystä.

Työpajasarjan eri osissa pääset mukaan osaksi ketterää tuotekehitysprosessia, jonka tavoitteena on auttaa elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä uudistamaan tuote- tai palve-lukonseptiaan entistä kannattavammaksi asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Yritysten apuna työpajoissa ja kehittämistyössä on yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijoita, potentiaalisia asiakkaita sekä alan opiskelijoita.

Noin kolme tuntia kestävät työpajat järjestetään Seinäjoella (suomeksi) ja Vaasassa (ruotsiksi) kello 17-20. Työpajojen välillä toteutetaan yrityskohtaisia keskusteluita tuotekehityksen tueksi.


Aikataulu:

• Työpaja 3: ke 16.5. Seinäjoki, to 17.5. Vaasa:
Aistinvaraiset arvioinnit ja kuluttajatutkimukset osana tuotekehitystä

Jokaisessa työpajassa on teoriaosuudet sekä käytännön työskentelyä tuotteiden arvioinnin parissa. Asiantuntijaosuudesta vastaa Saara Lundén Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta.

Miksi mukaan?
Osallistuvat yritykset saavat tutkijoiden, opiskelijoiden ja ruokaharrastajien panoksen tuotekehitykseensä, sekä tutkimustietoa tukemaan omaa tuotekehitysprosessia. Tukena ovat myös yritysverkosto ja uudet kumppanuudet. Työpajasarjan tavoitteena ovat tuotelanseeraukset ja näkyvyyttä niin Suomessa kuin Ruotsissa kesän ja syksyn aikana:
13.6. Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8.-2.9. Kauhajoen ruokamessut
6.-9.9. Smakfestival, Uumaja, SWE

Osallistuminen työpajoihin on yrityksille ja osallistujille maksutonta. Työpajat järjestetään yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi

Seinäjoen työpajat: Ravintola Prikka, Frami E, Kampusranta 11.
Vaasan työpajat: Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2.

Ei kommentteja

Post a Comment