Food Bait on myös tänä vuonna mukana Food Business Summit -tapahtumassa Framilla, Seinäjoella. Food Business Summit Seinäjoki on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma.
Food Bait-projektin tuottama kokonaisuus on kiinnostava ja innostava yhdistelmä ruuan tulevaisuutta, kestävää kehitystä ja yhteiskehittämistä. Elintarvikealan tuote- ja konseptikehityksen malleja on möyhitty Merenkurkun molemmin puolin ja tuloksia pääsee kokemaan osion päättävässä tuotelanseerauksessa.
KESKIVIIKKO 13.6.2018
KLO 9-11.30
Frami F, sininen auditorio
FOOD BAIT – Co-creation of sustainable foods and services/Kestävä kehitys ja yhteiskehittäminen ruokaketjussa
HUOM. Sessio järjestetään yhteistyössä Uumajan yliopiston kanssa, joten session kieli on englanti
NOTE. Session language is English
Chair: Anu Hopia, prof. food development, University of Turku
9.00 Welcome
– Keynote: Arthur Potts Dawson: The Sustainable Future of Food and Building Sustainable Functionality into Food Concept
– Case 1: Arto Rastas, chef: 0-waste in restaurant – case
– Case 2: Anne-Maria Aho, Phd. (Econ.) Principal Lecturer, Seinäjoki University of Applied Sciences, Anu Hopia: Co-creation platform in food development – case Food Bait // Yhteiskehittäminen ruokaketjussa – case Food Bait
10.50-11.30 Food Bait ja Blue Producs -työpajoissa kehityksessä mukana olleiden tuotteiden esittely (suomeksi ja ruotsiksi)
Katso koko tapahtuman ohjelma ja mielenkiintoiset puheenvuorot verkosta www.foodsummit.fi!
Food Business Summit on maksullinen tapahtuma, mutta Food Bait -projektin osallistujille tämä ohjelma osioon on mahdollista tulla maksutta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, nanna.rintala@utu.fi
Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.