FBS BRUNCH
– Tehot irti asiantuntijoista tuotteesi parantamiseksi
Aika: KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00 (Rekisteröinti klo 9.30 alkaen)
Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki
Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?
Tervetuloa nauttimaan lähialueen antimista loihdittua modernia ja runsasta brunssia, jonka aikana kuulet tuoreimpia esimerkkejä siitä, miten tehostat vuoropuhelua ja yhteydenpitoa tutkijoihin ja kehittäjiin. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-projekti. Brunssin antimista vastaa Juurella-ravintola.
PUHEENVUOROT
Johtaja Janne Saarikko, Founder Institute Finland
Professori Anu Hopia, Turun yliopisto/ Seinäjoen yliopistokeskus
Yrittäjä Tiina Kujala, Pito- ja ohjelmapalvelu Kokkitupa
Hinta: 70 e + alv.
Katso lisätiedot ja ilmoittautumislinkki Food Business Summit-tapahtuman sivuilta täältä.
Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.