Food Bait | Produktutvecklingsworkshop 2: 12.4.2018, förväntningar och framtida trender
578
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-578,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Produktutvecklingsworkshop 2: 12.4.2018, förväntningar och framtida trender

Varmt välkomna än en gång till Blue products produktutvecklingsworkshop!
I vårens andra workshop får du chansen att ta del av en flexibel produktutvecklingsprocess av olika fiskprodukter.

Tapahtumaan voi osallistua myös vaikka ruotsia ei kovin hyvin taipuisikaan, kaikki materiaali on saatavilla suomeksi, joten rohkeasti mukaan maistelemaan ja kertomaan mielipide tuotteista! Tämän kerran teemana on kestävä kehitys ja tulevaisuuden trendit.

Varje workshop innehåller en teoretisk del samt praktiskt arbete med produktutvärdering. Laura Forsman från Åbo universitets functional foods forum kommer att stå för den teoretiska delen under workshop 2.

Workshopparnas mål är att hjälpa företag inom livsmedels- och restaurangbranschen att utveckla produkt- eller tjänstekoncept genom att beakta konsumentens synpunkter redan i utvecklingsprocessen. För att hjälpa företagen i utvecklingsarbetet kommer sakkunniga, potentiella kunder och matentusiaster samt studeranden inom branschen att medverka under workshopparna.

Workshopparna ordnas parallellt på finska i Seinäjoki och på svenska i Vasa kl. 17-20 med olika företag som representeras på respektive workshoppar.

Tidtabell:
• Workshop 2: ons 11.4 i Seinäjoki och 12.4 i Vasa:
Hållbarhet, förväntningar och framtida trender

• Workshop 3: ons 16.5 i Seinäjoki och to 17.5 i Vasa:
Grundprinciper i sensorisk utvärdering och konsumtion

Varför delta?
Studerande, forskare och matentusiaster kan bistå de deltagande företagen med sin kunskap samt forskningsresultat som stöder den enskilda utvecklingsprocessen. Deltagarna får också chansen att skapa nätverk och samarbeta sinsemellan. Workshopparnas mål är att lansera de nya produkterna och skapa synlighet både i Finland och Sverige under sommaren och hösten genom följande matmässor:

13.6 Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8-2.9 Kauhajokis matmässa
6-9.9 Smakfestivalen, Umeå, SWE

Deltagandet i workshopparna är kostnadsfritt och ordnas i samarbete med Food Bait-projektet.

Plats:
Vasas workshoppar: Åbo Akademis undervisningskök, Strandgatan 2, 65100 Vasa
Seinäjokis workshoppar: Restaurang Prikka Frami E, och i maj i Frami F, mötesutrymmet Seitsemäs taivas, Kampusranta 11.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller anmäl dig till workshopparna via e-post eller telefon:

Sandra Mellberg
sandra.mellberg@utu.fi
tel. 050 466 6837

Katja Marttunen
katja.marttunen@utu.fi
050 347 2871

http://kalainnovaatiot.blogspot.fi

VÄLKOMNA!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.