Food Bait | 30.01.2019 Välkommen till Öppen labb: Hållbarhet i lokalt matföretagande.
1182
post-template-default,single,single-post,postid-1182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

30.01.2019 Välkommen till Öppen labb: Hållbarhet i lokalt matföretagande.

Vi inleder våren i Food Bait med en fullspäckad kväll i hållbarhetens tecken!

Under kvällen får ni ta del av expertis inom hållbarhetskommunikation i branschen från content marketing-byrån Spoon, möta etnologen Matilda Marshall som berättar om sina resultat i avhandlingen Hållbarhet till middag, där hon studerat vardagsvanor i hemmet kring hållbar matkonsumtion. Dessutom delar Anders Samuelsson, köksmästare på Blå huset, med sig av praktisk inspiration från deras KRAV-certifierade arbete.

All kunskapen omsätts i praktik genom övning, där ni i grupp tillsammans med tänkbara konsumenter får tänka ut en hållbarhetsplan för ett caseföretag, eller er egen verksamhet. Ni får också möjligheten att tillgodogöra er andras idéer och få feedback från proffsen i en avslutande helgruppsdiskussion.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.