Food Bait | Kurkistus tulevaisuuden ruokatrendeihin ja kestävään kehitykseen
573
post-template-default,single,single-post,postid-573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kurkistus tulevaisuuden ruokatrendeihin ja kestävään kehitykseen

Tervetuloa jälleen mukaan Food Bait -projektin työpajaan!

Kevään toisessa tuotekehitystyöpajassa pääset mukaan osaksi ketterää tuotekehitysprosessia ainakin leipien, murotuotteiden, öljyjen, maustettujen vesien ja lihatuotteiden parissa.

Jokaisessa työpajassa on teoriaosuudet sekä käytännön työskentelyä tuotteiden arvioinnin parissa. Asiantuntijaosuudesta tässä toisessa työpajassa vastaa Laura Forsman Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta.

Työpajojen tavoitteena on auttaa elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä uudistamaan tuote- tai palvelukonseptiaan entistä kannattavammaksi asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Yritysten apuna työpajoissa ja kehittämistyössä on yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijoita, potentiaalisia asiakkaita ja ruokaharrastjaia, sekä alan opiskelijoita.

Noin kolme tuntia kestävät työpajat järjestetään Seinäjoella (suomeksi) ja Vaasassa (ruotsiksi) kello 17-20. Rinnakkaisissa työpajoissa on edustettuina eri yrityksiä ja tuotteita. Vaasan työpajaan voi osallistua myös, vaikka ruotsi ei notkeasti taipuisikaan, kaikki materiaalit ovat saatavilla myös siellä suomeksi ja kieliä vaihdetaan sujuvasti tilanteen mukaan. Rohkeasti siis mukaan myös Vaasaan!

Aikataulu:
• Työpaja 2: ke 11.4. Seinäjoella, to 12.4. Vaasassa:
Kestävä kehitys, tulevaisuuden kuluttajatrendien ennakoiminen

• Työpaja 3: ke 16.5. Seinäjoella, to 17.5. Vaasassa:
Aistinvaraiset arvioinnit ja kuluttajatutkimukset osana tuotekehitystä

Miksi mukaan?
Osallistuvat yritykset saavat tutkijoiden, opiskelijoiden ja ruokaharrastajien panoksen tuotekehitykseensä, sekä tutkimustietoa tukemaan omaa tuotekehitysprosessia. Tukena ovat myös yritysverkosto ja uudet kumppanuudet. Työpajasarjan tavoitteena ovat tuotelanseeraukset ja näkyvyyttä niin Suomessa kuin Ruotsissa kesän ja syksyn aikana:

13.6. Food Business Summit, Frami Seinäjoki
31.8.-2.9. Kauhajoen ruokamessut
6.-9.9. Smakfestival, Uumaja, SWE

Osallistuminen työpajoihin on yrityksille ja osallistujille maksutonta. Työpajat järjestetään yhteistyössä Blue Products -projektin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, puh. 040 507 44 43 tai nanna.rintala@utu.fi . MUISTATHAN ilmoittaa mahdolliset ruoka-allergiat!

Seinäjoen työpajat: Ravintola Prikka, Frami E, sekä toukokuussa Frami F, kokoustila Seitsemäs taivas, Kampusranta 11.
Vaasan työpajat: Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2.

www.foodbait.fi

TERVETULOA MUKAAN!

Ei kommentteja

Post a Comment