Turku universitets Functional Foods Forum har en enhet i Seinäjoki, ledd av professor Anu Hopia. Utöver forskning bedriver enheten aktivt projekt för att den senaste vetenskapliga kunskapen ska bidra till tillväxt, ökad konkurrenskraft och internationalisering i livsmedelsindustrin.
I projektteamet:
Anu Hopia – professor Livsmedelsutveckling, EPANET
Nanna Rintala – projektkoordinator
Kontakt:
nannarintala@utu.fi
+358 40 507 4443
Restauranghögskolan vid Umeå universitet tillför projektet praktisk och hantverksmässig kunskap kombinerad med ett vetenskapligt förhållningssätt inom det gastronomiska området; matlagning och värdskap. Inom ramen för Food Bait utvecklar Restauranghögskolan workshops inom koncept- och kontextutveckling.
I projektteamet:
Julia Berggren – Projektledare
Björn Norén – Kock och universitetsadjunkt i Gastronomi
Ute Walter – FD och föreståndare för Restauranghögskolan
Kontakt:
julia.berggren@umu.se
+46 70 327 8080
Seinäjoki University of Applied Sciences är en multidisciplinär institution av högre utbildning och en effektfull aktör inom utbildning och forskning, utveckling och innovation i regionen Södra Österbotten i västra Finland. Det finns ett starkt fokus på regionens affärsklimat. I Food Bait projektet fokuserar SeUAS Handels- och Kulturhögskola samt Livsmedel- och Jordbrukshögskola på affärsutveckling och distansinlärning.
I projektteamet:
Nina Alkava – Projektledare
Helena Hannu – Affärsservice
Anne-Maria Aho – Huvudföreläsare och föreståndare för Masterprogrammen
Kontakt:
Project Manager Nina Alkava
+358 40 680 7577
nina.alkava@seamk.fi
Ko