Turun Yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen osana toimii tutkimusprofessori Anu Hopian johtama elintarvikekehityksen tutkimusyksikkö Seinäjoella. Yksikkö osallistuu tutkimuksen lisäksi yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erilaisilla tiedonsiirto- ja viestintäprojekteilla. Turun yliopisto vastaa Food Bait hankkeen koordinoinnista erityisosaamisenaan elintarvikekehityksen työpajat.
Projektitiimi:
Anu Hopia – Elintarvikekehityksen tutkimusprofessori, EPANET
Nanna Rintala – Projektin koordinointi
Susanna Ihanus – Projektiasiantuntija
Ota yhteyttä:
nanna.rintala@utu.fi
+358 40 507 4443
susanna.ihanus@utu.fi
+358 50 464 0949
Uumajan Yliopiston ravintolakorkeakoulu tuo projektiin vahvan näkemyksen niin käytännön gastronomiasta kuin luovasta ruokakokemusta ja artesaanitaidoista. Food Bait -projektissa vastuualueena on konseptityöpajat ja ruuan elämyksellisyys.
Projektitiimi:
Julia Berggren – Projektipäällikkö
Björn Norén – Keittiömestari ja gastronomian lehtori
Ute Walter – PhD , Yksikön johtaja.
Ota yhteyttä:
julia.berggren@umu.se
+46 70 327 8080
SeAMK on 25-vuotias ammattikorkeakoulu, jonka kuudella koulutusalalla opiskelee n. 5000 opiskelijaa ja työskentelee n. 380 asiantuntijaa. Tutkimus-, kehitys ja innovaatiotoiminta on vahvaa ja se liittyy valitsemiimme painoaloihin, jotka ovat linkittyneet vahvasti alueen elinkeinoelämään. Vuonna 2020 haluamme olla ”kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle”. Food Bait projektissa vastaamme liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuudesta sekä kehitämme työpajojen etäosallistumisen malleja.
Projektitiimi:
Nina Alkava – Projektipäällikkö
Helena Hannu – Yrityspalvelupäällikkö
Anne-Maria Aho – Liiketoiminnan koulutusohjelmapäällikkö
Ota yhteyttä:
projektipäällikkö Nina Alkava
nina.alkava@seamk.fi
+358 40 680 7577