Food Bait | Food Bait @ Food Business Summit, 13.6.2018 klo 9-11.30
601
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-601,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Food Bait @ Food Business Summit, 13.6.2018 klo 9-11.30

Food Bait on myös tänä vuonna mukana Food Business Summit -tapahtumassa Framilla, Seinäjoella. Food Business Summit Seinäjoki on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma.

Food Bait-projektin tuottama kokonaisuus on kiinnostava ja innostava yhdistelmä ruuan tulevaisuutta, kestävää kehitystä ja yhteiskehittämistä. Elintarvikealan tuote- ja konseptikehityksen malleja on möyhitty Merenkurkun molemmin puolin ja tuloksia pääsee kokemaan osion päättävässä tuotelanseerauksessa.

KESKIVIIKKO 13.6.2018
KLO 9-11.30

Frami F, sininen auditorio

FOOD BAIT – Co-creation of sustainable foods and services/Kestävä kehitys ja yhteiskehittäminen ruokaketjussa
HUOM. Sessio järjestetään yhteistyössä Uumajan yliopiston kanssa, joten session kieli on englanti
NOTE. Session language is English

Chair: Anu Hopia, prof. food development, University of Turku

9.00 Welcome
– Keynote: Arthur Potts Dawson: The Sustainable Future of Food and Building Sustainable Functionality into Food Concept

– Case 1: Arto Rastas, chef: 0-waste in restaurant – case

– Case 2: Anne-Maria Aho, Phd. (Econ.) Principal Lecturer, Seinäjoki University of Applied Sciences, Anu Hopia: Co-creation platform in food development – case Food Bait // Yhteiskehittäminen ruokaketjussa – case Food Bait

10.50-11.30 Food Bait ja Blue Producs -työpajoissa kehityksessä mukana olleiden tuotteiden esittely (suomeksi ja ruotsiksi)

Katso koko tapahtuman ohjelma ja mielenkiintoiset puheenvuorot verkosta www.foodsummit.fi!

Food Business Summit on maksullinen tapahtuma, mutta Food Bait -projektin osallistujille tämä ohjelma osioon on mahdollista tulla maksutta.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nanna Rintala, nanna.rintala@utu.fi

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.