Food Bait | Food Bait juhlisti tuoteuutuuksia seminaarilla ja maistatuksilla Food Business Summitissa
639
post-template-default,single,single-post,postid-639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Food Bait juhlisti tuoteuutuuksia seminaarilla ja maistatuksilla Food Business Summitissa

Elintarvikeyritykset, tutkijat ja ruokaharrastajat ovat kohdanneet yhteisöllisen ruokakehittämisen toimintamallin parissa Seinäjoella ja Vaasassa kevään 2018 aikana. Tällä viikolla pidetyssä Food Business Summitissa esiteltiin tämän prosessin tuloksia ja kehitettyjä elintarvikkeita. Projektit toivat Seinäjoelle puhujaksi myös ekoravintoloitsijan, ruokakirjailija ja keittiömestari Arthur Potts Dawsonin Iso-Britanniasta.


Tuottajia mukana pitkin Pohjanmaata

Tuote-esittelyissä olivat projektin tässä vaiheessa mukana Alavuden Öljynpuristamon Punajuuripesto, Laidun Herefordin Teu-valaista Nyhtönautaa, Snickars Delin kotimainen kalaherkku (röra) Raippaluodosta, Pieta

rsaarelaisen Pesma Tmi:n kalamakkara “Lahnakkara”, Pirjon Pakarin siemenpaahtoleipä Seinäjoelta, sekä Jalasjärveläisen West Mills Oy:n kauramuru. Ruokien vastapainoksi mukana oli myös Lappajärveltä Tiinan Kokkituvan kuusenkerkällä maustettua Kraatterijärven vettä. 

Katso esite tuotteista ja yrityksistä suoraan verkosta täältä!

Tapahtumassa oli mukana väkeä viitisenkymmentä henkilöä niin Food Business Summitista, samaan aikaan järjestetystä kansainvälisestä ERIAFF -konferenssista, sekä tietenkin tuttuja kasvoja työpajoistamme. Yleisömaistatuksissa Framin aulassa vieraili noin satakunta ihmistä ja palautteita kerättiin runsaasti. Kokoamme yleisöpalautteista koonnin yrityksille vielä ennen kesälomille siirtymistä.

Tuotelanseeraukset mediassa (päivittyvä osio)
Tapahtumassa juttua kävi tekemässä myös YLE Pohjanmaa, jonka tv-uutisten jutun voit käydä katsomassa YLE Areenasta täältä.

Ilkassa juttu on luettavissa verkossa vain tilaajille. Kuvana liitteenä täällä. 

Projektien yhteinen seminaariosio ”Co-creation in food development – case Food Bait” järjestetiin Food Business Summit –tapahtumassa keskiviikkona 13.6.2018 klo 9-11.30.

(kuvat: Katja Marttunen)

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentteja ei voi juuri nyt jättää.