Food Bait | 26.2.2018 Produktworkshop 1: Kunskap och byggstenar att starta projektet
780
post-template-default,single,single-post,postid-780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

26.2.2018 Produktworkshop 1: Kunskap och byggstenar att starta projektet

 

 

Vårens första Produktworkshop i en serie om fyra steg för produktutveckling startade med en målsättning om att ge deltagarna verktyg och kunskap för att starta sitt projekt. Umeås främsta designbyrå Strukturdesign guidade oss genom Double Diamond-metoden för att ge byggstenar för en kundorienterad produktutvecklingsprocess.

Workshopen innehöll även trendspaning samt kartläggning och profilering av konkurrerande produkter tillsammans med Ingela Stenson, en av Sveriges mest ansedda trendanalytiker inom mat- och livsmedelssektorn.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.