Food Bait | 21.11.2018 Öppen labb-Sensorisk utvärdering
1061
post-template-default,single,single-post,postid-1061,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

21.11.2018 Öppen labb-Sensorisk utvärdering

 

Johan Swahn, doktor i sensorisk marknadsföringger inspirerande och efterfrågade föreläsningar om mattrender och sensorik. Han lär oss hur man förvandlar smak till business och hur sensorisk marknadsföring kan ta varumärken till nästa nivå.

Under kvällen kommer företag och en matintresserad allmänhet få kunskap i hur våra sinnen fungerar och vad sensorisk vetenskap är. Labben är också en möjlighet för ditt företag att få feedback från deltagare som tränats i att kunna utvärdera era produkter.Kvällens resultat kommer att sammanställas i en smakprofil för de produkter ni har tagit med, som kan användas för att utveckla er sensoriska produktkvalitet och marknadsföring.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.